O nama

NULA-JEDAN d.o.o. / CICERO - agencija za informatičku djelatnost


Nastajanje naše tvrtke vuče se još iz 1993. godine, osnutkom agencije za informatičku djelatnost "Cicero", kojoj je primarna djelatnost ispočetka bila grafička. Otuda i ime agencije - Cicero je, naime, mjera za veličinu slova u grafičkoj industriji. Kasnije se agencija okrenula informatici kao glavnoj djelatnosti. Osnivanjem Nula-Jedan d.o.o., Cicero postaje zaštićeni brand tvrtke i dalje nastavlja s radom.

Svojim korisnicima nudimo kvalitetna informatička rješenja kroz usluge izrade, oblikovanja, razvoja, upravljanja i održavanja informacijsko-komunikacijskih tehnologija te savjetovanja i obrazovanja za njihovo uspješno samostalno korištenje. Naša je želja svojim radom i Vašim povjerenjem stvoriti preduvjete za uvođenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija u sve pore našeg društva.

 

NAŠ TIM

Marko Zeljko, vlasnik i direktor tvrtke

Deset godina iskustva u razvoju softverskih rješenja i pet godina iskustva u vođenju tvrtke.

Marija Kožul, financije i knjigovodstvo

Nakon završenog fakulteta ekonomije zanat je pekla radeći u nekoliko tvrtki na poslovima kontrole financija i vođenja timova.

Marija Vranješ, vanjska suradnica

Ima osam godina iskustva rada u turizmu na različitim pozicijama, i zadnje dvije godine ima vlastitu turističku agenciju Recreativa d.o.o. Ima iskustva u razvoju turističkih WEB proizvoda kao i marketingu za turizam. 

Nikolina Zeljko, marketing

Najmlađa djelatnica u tvrtki. Zaposlena na projektu MeetHercegovina i svojim radom se izborila za stalno mjesto. Radi na poslovima marketinga.

Marko Karačić, fotografija i design

Najveći umjetnik u tvrtki. Radi na poslovima WEB designa, izrade stranice i snimanja i spajanja fotografija za virtualne šetnje.

Tomislav Sesar, sistem administrator 

Bavi se održavanjem sustava i traženjem rješenja na mjestima gdje ostali obično odustanu. 

Darijo Barać, programer

Osoba koji radi većinu programiranja u tvrtci. Ima najviše godina i iskustva na raznim poslovima.