Taggium

Ideja vodilja iza našeg projekt pod imenom „Taggium“ je stvoriti jedinstveno rješenje za prikaz koncerta ili drugih događaja na gigapixelnoj panorami na kojoj se posjetitelji mogu označiti i to podijeliti sa svojim prijateljima. Kreirali smo moderno čudo marketinga kojeg će prenijeti većina medija i osigurati veliku medijsku pažnju uz puno novih fanova.

Fotografiranjem događaja velikim brojem snimaka i povezivanje u jednu fotografiju je trenutno najmoderniji način prikazivanja događaja i povezivanja sa posjetiteljima. Fotografiranje se izvodi sa posebnom opremom na samom događaju te se fotografije prenose u studio gdje se obrađuju i spajaju u veliku panoramu. Povezivanje fotografija dodajemo i mogućnost označavanja posjetitelja, odnosno tagiranja na fotografiji koju posjetitelji mogu povećavati i tako pronaći sebe u gomili.

Taggium je aplikacija koji omogućava korisnicima da označe sebe i svoje prijatelje u gigapikselnim i panoramskim fotografijama, i to podijele na društvenim mrežama poput Facebooka. Dodatak je razvijen u ActionScript i KRPano XML, tako da se izgled može u potpunosti prilagoditi prema potrebama određenog događaja i željama naših klijenata. Idealan je kao odličan marketinški alat za male i velike događaje bilo koje vrste – glazbene, kulturne, sportske... Platforma se može koristiti i za nagradne igre, prodaju fan proizvoda, ulaznica i ostalih proizvoda i usluga koji uključuju interakciju sa korisnicima.