Web za prodaju automobila

 

Internet je danas postao glavni medij za prodaju, pa tako i za prodaju automobila. Većina kupaca automobila napravi prvi korak preko interneta, gdje odabiru i pregledavaju svoj željeni automobil i sve njegove karakteristike. Tek nakon toga odlaze u auto salon. Upravo zbog tih navika kupaca morate ostvariti dobar prvi dojam, a to vam omogućujemo preko aplikacije Prodaja automobila©. Brzo i jednostavno prezentirajte vašu ponudu automobila, i to preko interneta. 


  Koje su mogućnosti i prednosti aplikacije? 
   
  prodaja partnerima
  pregled vozila u 360 stupnjeva
  jednostavan unos novih automobila u kratkom roku
  prikaz izdvojenih automobila i posebnih ponuda
  prikaz statusa automobila (prodano, u dolasku...)
  potencijalni kupci mogu se neograničeno informirati o vašoj ponudi automobila prije nego ih kupe

 

Kako koristiti aplikaciju?

Na našoj stranici www.prodaja-automobila.info možete se uvjeriti u jednostavnost ove aplikacije. Prijavite se na administratorsku stranicu s korisničkim imenom (demo) i lozinkom (demo) i isprobajte kako je lako unijeti karakteristike novog automobila, dodati slike, staviti opis i ostale karakteristike za automobil. Na korisničkoj stranici provjerite kako vaš automobil izgleda predstavljen javnosti preko aplikacije.

 

Ukoliko se odlučite na aplikaciju Prodaja automobila©, web stranica, domena i hosting su uključeni u cijenu, a Vaš logo i kontakt podaci će biti prikazani u svim dijelovima web stranice i aplikacije.

 

Zatražite ponudu za aplikaciju Prodaja automobila©