Mobilna prodaja - terenski komercijalist

Sve veći broj tvrtki ima potrebe za naprednijim upravljanjem prodavačima na terenu. Prošlo je vrijeme kada su prodavači nosili veliki broj papira sa opisima onoga što nude, ispisivali svako jutro lager liste koje ne bi bile ažurne do njihovog polaska na teren i telefonom provjeravali cijene i stanje. Kasnije se vraćali u ured sa narudžbama i pretipkavali ih i slali u centralu, da bi tek kasnije shvatili da tražene robe nema na skladištu.

U današnje vrijeme prodavači na terenu barataju sa svim informacijama koristeći samo jedan uređaj, a to je mobilni telefon ili tablet. Nema kataloga sa proizvodima, papira sa natuknicama i prodavača koji provode više vremena na telefonu provjeravajući podatke nego u razgovoru sa klijentima.

  Mogućnosti našeg rješenja za mobilnu prodaju:
   
  korištenje na mobilnim uređajima sa pristupom internetu
  ažurno stanje skladišta i cijena artikala
  pregled robe po skladištima
  prijenos narudžbi direktno sa terena u centralu
  obavijesti o narudžbama putem maila svim nadležnim osobama
  uvoz narudžbe direktno u poslovni sustav
  provjera dugova od klijenta i blokiranje novih narudžbi
  izvještaji po prodavačima i kupcima
     

 

Zatražite ponudu za mobilnu prodaju

Live Stream - prijenos događaja uživo

Suvremene tehnologije omogućuju različite oblike prijenosa multimedijalnih sadržaja preko interneta. Jedan od oblika je i live streaming (ili prijenos uživo) zvuka i slike preko interneta. Ovakvim oblikom prijenosa Vaši gledatelji mogu biti iz bilo kojeg dijela svijeta. U suradnji s udrugom UPIT smo pokrenuli internet prijenose utakmica, ali i ostalih zabavnih i kulturnih događaja u Hercegovini. Ovim prijenosima želimo promovirati sport, kulturu i zabavu u Hercegovini i šire, potaknuti gledanost, a tako i marketinške aktivnosti, te informirati javnost.


  Live Stream bi mogao biti zanimljiv i Vama ako:
   
  organizirate događaj ili više njih vrijednih pažnje 
  želite biti sponzor na nekom našem prijenosu
  želite pratiti nešto što prenosimo
  vodite mjesto zanimljivo turistima i ljudima širom svijeta
  želite da u svakom trenutku mogu vidjeti "frišku" sliku atmosfere
     

 

Zatražite ponudu za usluge Live Streama

Virtualna šetnja

Virtualne šetnje su jako reklamno sredstvo koje Vas izdiže iznad konkurencije. Idealne su za one koji svoj posao žele približiti potencijalnim klijentima i posjetiteljima web stranice.


Fotografiramo prostor te Vam nakon nekog vremena predstavimo virtualnu verziju tog istog prostora. Možete se "kretati" kroz nekoliko točaka i okrenuti u mjestu kad želite pogledati okolinu te točke. Kreiramo panorame od 360 stupnjeva i interaktivni meni za šetnju kroz prostor. Video i audio dodaci te promotivni materijali su povezani sa prezentacijom. Sve materijale je moguće iskoristiti za kreiranje cd-vizitki ili usb memorija raznih oblika koje je moguće koristiti kao zanimljiv poklon suradnicima, partnerima i klijentima.

 

  Prednosti virtualne šetnje:
   
  najrealniji prikaz prostora visoke interaktivnosti
  atraktivna prezentacija poslovnih prostora na moderan i zanimljiv način
  povećanje vremena zadržavanja korisnika na Vašim web stranicama
  prednost pred konkurencijom koja se oslanja na samo klasičnu fotografiju i/ili video
  virtualne šetnje prilagođavamo mobilnim uređajima 
  visoka kvaliteta i jedinstvenost svake virtualne šetnje
  jednostavna integracija s postojećim web stranicama
     
     Kome su namijenjene virtualne šetnje?

  • hotelima i apartmanima
  • ugostiteljskim objektima
  • turističkim znamenitostima
  • gradovima, trgovima, ulicama
  • salonima automobila
  • prezentacijama proizvoda
  • umjetničkim galerijama i muzejima
  • trgovačkim centrima, trgovinama, poslovnim prostorima

 

Zatražite ponudu za virtualnu šetnju

Hercegovina Live - prijenos događaja

Hercegovina Live je projekt koji je pokrenula udruga UPIT iz Širokog Brijega s ciljem da se u gradovima Hercegovine postave panoramske kamere koje bi prenosile sliku iz gradova (vremenske, prilike, događanja itd.). Projekt je započeo postavljanjem panoramskih kamera u Širokom Brijegu i Grudama, no zbog nedostatka sredstava projekt nije zaživio onako kako je planirano.HercegovinaLive je danas poznat po live stream prijenosima raznih događanja kao što su sportske utakmice, kulturna, zabavna i ostala događanja. Prepoznat je kod velikog broja posjetitelja, kako iz Hercegovine, tako i u regiji - prvenstveno zbog live stream prijenosa sportskih utakmica i koncerata koje nisu bile dostupne preko TV kanala. Ovaj projekt najviše služi kao baza za prijenose događanja putem live-streaminga koju smo preuredili i prilagodili za live prijenose te oglašavanja tijekom, ali i van prijenosa uživo.

SIT - Sajam informacijskih tehnologija

Sajam informacijskih tehnologija (SIT) je nastao kao aktivnost Udruge za promicanje informacijskih tehnologija (UPIT) preko projekta "Široki Brijeg − Digitalni grad i društvo znanja" podržan od strane programa "Jačanje lokalne demokracije" (LOD) kojeg financira Europska unija. Glavni cilj je prezentacija i popularizacija korištenja modernih tehnologija te ukazivanje na razvoj novih gospodarskih mogućnosti.Sajam se održava od 2010. godine kao dvodnevni događaj koji se sastoji od različitih predavanja i konferencija o primjeni ICT-a u različitim društvenim sektorima, te od prostora za predstavljanje tvrtki i njihovih proizvoda. Promocija informacijskih tehnologija ima zadatak povećati informatičku pismenost, ukazati na novi trend u društvu, kao i primijeniti isto na lokalnoj razini.

UPIT se zalaže za razvoj infrastrukture i pravila informacijsko-komunikacijske tehnologije u regiji, kako bi stvorili uvjete za razvoj i implementaciju novih tehnologija kroz partnerstvo sa javnim ustanovama. Teme kao što su informatičko obrazovanje, online oglašavanje, pristup internetu, razvoj mobilnih aplikacija i oglašavanju preko mobilnih uređaja su samo neke od tema kojima smo se dosad bavili na našem sajmu.