Internet marketing

Facebook je i dalje aktualni prvak društvenih medija, ali i mjesto za efikasnu i jeftinu promociju. Google oglašavanje nije rezervirano samo za velike tvrtke - mali poduzetnici i obrtnici mogu postići kvalitetnu promidžbu svojih proizvoda i usluga preko Facebooka i Googlea.

Opširnije...

Mobilna prodaja

Mobilna prodaja omogućuje trgovačkim putnicima na terenu da sklope posao sa klijentima na jednostavan, pouzdan i jeftin način, korištenjem mobilnih uređaja sa pristupom internetu.

Opširnije...

Web rješenja

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni postojećom? Vaša konkurencija već prodaje preko interneta? Imamo odličnu stvar za male poduzetnike i obrtnike.

Opširnije...

Razvoj Android i iOS mobilnih aplikacijaPorastom informatizacije cijelog društva, raste i broj ljudi koji informacije žele pronaći odmah i na licu mjesta, i to putem svojih mobilnih uređaja. Mobilne aplikacije su odlična rješenja koja omogućuju pristup podacima s mobilnih uređaja. Zašto i Vi ne bi postali dostupniji potencijalnim klijentima koristeći internet i mobilne Android i iOS aplikacije? Odabirom već dokazanog proizvoda, kojeg možete vidjeti kod naših klijenata, možete informacije o Vašim uslugama i proizvodima učiniti dostupnima u svakom trenutku od 0 do 24, na svakom mjestu i s bilo kojeg uređaja.

  Koje su mogućnosti i prednosti mobilnih aplikacija? 
   
  tržište mobilnih aplikacija raste iz dana u dan
  korisnik lako i brzo može doći do traženih informacija o vašim proizvodima i uslugama, na svakom mjestu, u bilo koje vrijeme
  navigacija mobilnih aplikacija je znatno brža u odnosu na mobilnu web stranicu
  mobilna aplikacija je jako dobar marketinški alat
  neograničena mobilnost i ušteda na vremenu
     

 

Nudimo izradu mobilne aplikacije kompatibilne sa Android i iOS uređajima, te izradu mobilne WEB stranice kompatibilne sa svim mobilnim uređajima.

 

Zatražite ponudu za izradu mobilne aplikacije

Web za prodaju automobila

 

Internet je danas postao glavni medij za prodaju, pa tako i za prodaju automobila. Većina kupaca automobila napravi prvi korak preko interneta, gdje odabiru i pregledavaju svoj željeni automobil i sve njegove karakteristike. Tek nakon toga odlaze u auto salon. Upravo zbog tih navika kupaca morate ostvariti dobar prvi dojam, a to vam omogućujemo preko aplikacije Prodaja automobila©. Brzo i jednostavno prezentirajte vašu ponudu automobila, i to preko interneta. 


  Koje su mogućnosti i prednosti aplikacije? 
   
  prodaja partnerima
  pregled vozila u 360 stupnjeva
  jednostavan unos novih automobila u kratkom roku
  prikaz izdvojenih automobila i posebnih ponuda
  prikaz statusa automobila (prodano, u dolasku...)
  potencijalni kupci mogu se neograničeno informirati o vašoj ponudi automobila prije nego ih kupe

 

Kako koristiti aplikaciju?

Na našoj stranici www.prodaja-automobila.info možete se uvjeriti u jednostavnost ove aplikacije. Prijavite se na administratorsku stranicu s korisničkim imenom (demo) i lozinkom (demo) i isprobajte kako je lako unijeti karakteristike novog automobila, dodati slike, staviti opis i ostale karakteristike za automobil. Na korisničkoj stranici provjerite kako vaš automobil izgleda predstavljen javnosti preko aplikacije.

 

Ukoliko se odlučite na aplikaciju Prodaja automobila©, web stranica, domena i hosting su uključeni u cijenu, a Vaš logo i kontakt podaci će biti prikazani u svim dijelovima web stranice i aplikacije.

 

Zatražite ponudu za aplikaciju Prodaja automobila©