Sunspot Tours - Web stranica specijalizirane tvrtke za dnevne izlete

U našu kolekciju turističkih WEB stranica dodali smo i Sunspot Tours. Turistička agencija iz Omiša, koja nudi dnevne izlete za Dubrovnik, Zadar i ostale gradove širom Hrvatske i inozemstva. Poseban dio ponude su cjelodnevni posjeti nacionalnim parkovima Krka i Plitvička jezera. Uz Omiš, polasci su iz Splita i Makarske.

SocialSpot - lokacijski marketing

Omogućite besplatan internet svojim klijentima i poboljšajte poslovanje u isto vrijeme, ali na način da i Vi i korisnici mreže budete zadovoljni! SocialSpot Vam omogućuje najbolju ciljanu promociju jer su ovi fanovi već korisnici Vaših usluga. Uključite ih i nastavite komunicirati s njima na Facebooku.


Uz SocialSpot, korisnik se može spojiti na bežični Internet u Vašem objektu bez ikakve pomoći, prijavljujući se sa svojim Facebook, Twitter ili Google+ profilom te lajkajući Vašu stranicu. Nakon logina, korisnik ima na raspolaganju interaktivni mobilni vodič sa informacijama i proizvodima i uslugama. Rezultat toga je zadovoljan korisnik koji ima pristup internetu i pružatelj usluge s povećanim brojem fanova u svojoj društvenoj zajednici.

Mobilna aplikacija za restorane, noćne klubove i kafiće

Vlasnik ste restorana, kafića ili noćnog kluba i želite privući što više posjetitelja? Uz pomoć mobilne aplikacije za Vaš restoran, kafić ili klub, posjetitelji jednostavno mogu otvoriti aplikaciju na svojim mobilnim uređajima kad god žele rezervirati mjesto/naručiti jelo, pogledati jelovnik/kalendar događanja ili preporučiti Vaš objekt prijateljima.

Opširnije...

Social Spot - jednostavno rješenje za pružanje interneta u restoranima, kafićima i hotelima

Koliko puta vam se dogodilo da ste se našli u hotelu, restoranu, kafiću i slično gdje postoji javni WiFi i niste znali lozinku, pa ste morali pronaći djelatnika kako biste ju saznali? Podijelite svoju WiFi mrežu sa svojim klijentima i poboljšajte poslovanje, ali na način da i Vi i korisnici mreže budete zadovoljni!

Opširnije...

Popust

Čestitamo.
Preko QR koda, koji ste skenirali na Mostarskom sajmu, ostvarili ste 10% popusta na naše usluge.

Kontaktirajte nas za ponudu.