Taggium - viralna promocija događaja

Taggium je aplikacija za označavanje osoba na fotografijama. Najpogodnija za događaje s puno posjetitelja gdje snimamo gigapikselnu fotografiju koju kasnije posjetitelji mogu povećavati, te označavati sebe i svoje prijatelje.

Na ovom jedinstvenom rješenju za prikaz koncerta ili događaja posjetitelji se mogu označiti kao posjetitelji koncerta i to podijeliti sa prijateljima na društvenim mrežama. Zbog veličine fotografije, ona se može zumirati do te mjere da se svako lice u gomili može jasno vidjeti.


  Prednosti Taggiuma:
   
  prikaz koncerta i sličnih događaja na gigapikselnoj panorami visoke rezolucije
  mogućnost tagiranja posjetitelja
  korištenje podataka tagiranih posjetitelja za promocije i nagradne igre
  povećanje broja fanova na stranicama
  viralni marketing
  dodatne usluge za povećanje interakcije sa posjetiteljima događaja

 

Vaši posjetitelji su najbolji i besplatni promotori događaja. Napravite ono što još ne postoji u našoj regiji. Izdvojite se modernim čudom tehnologije kojeg će prenijeti većina medija i osigurati veliku medijsku pažnju uz puno novih fanova.

 

Zatražite ponudu za Taggium usluge

Meet Hercegovina - turistički internet portal

Hercegovina posjeduje ogroman turistički potencijal. Uz turistički puno jače susjede, u čijim državama je turistička djelatnost bolje organizirana, ima i puno vlastitih problema. Cilj našeg projekta nije bio promijeniti procedure, potaknuti ulaganja i državnu pomoć. Mi to ne možemo uraditi. Naš cilj je bio poboljšati trenutno stanje i dati priliku iznajmljivačima da sami pokrenu svoj razvoj. Turisti koji dolaze u Hercegovinu sve više se okreću rezerviranju preko interneta.To povećanje ne prati stanje na terenu odnosno iznajmljivači nisu u stanju odgovoriti na potrebe tržišta zbog nedostatka sredstava, vremena, edukacije, poznavanja jezika ili kvalitetnog obrazovanog kadra. Kao rješenje za taj problem osmislili smo web stranicu pod nazivom Meet Hercegovina. Kombinacijom kvalitetnog sadržaja, prezentacije turističkih usluga i proizvoda na jednom mjestu, otvaramo prostor za kreiranje novih turističkih ponuda, kako bi gosti u potpunosti doživjeli ljepote ovoga kraja. U realizaciji ovog projekta pomogla nam je Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu REDAH u sklopu projekta Konkurentnog regionalnog ekonomskog razvitka Hercegovine (CREDO Hercegovina).

Taggium

Ideja vodilja iza našeg projekt pod imenom „Taggium“ je stvoriti jedinstveno rješenje za prikaz koncerta ili drugih događaja na gigapixelnoj panorami na kojoj se posjetitelji mogu označiti i to podijeliti sa svojim prijateljima. Kreirali smo moderno čudo marketinga kojeg će prenijeti većina medija i osigurati veliku medijsku pažnju uz puno novih fanova.

Fotografiranjem događaja velikim brojem snimaka i povezivanje u jednu fotografiju je trenutno najmoderniji način prikazivanja događaja i povezivanja sa posjetiteljima. Fotografiranje se izvodi sa posebnom opremom na samom događaju te se fotografije prenose u studio gdje se obrađuju i spajaju u veliku panoramu. Povezivanje fotografija dodajemo i mogućnost označavanja posjetitelja, odnosno tagiranja na fotografiji koju posjetitelji mogu povećavati i tako pronaći sebe u gomili.

Taggium je aplikacija koji omogućava korisnicima da označe sebe i svoje prijatelje u gigapikselnim i panoramskim fotografijama, i to podijele na društvenim mrežama poput Facebooka. Dodatak je razvijen u ActionScript i KRPano XML, tako da se izgled može u potpunosti prilagoditi prema potrebama određenog događaja i željama naših klijenata. Idealan je kao odličan marketinški alat za male i velike događaje bilo koje vrste – glazbene, kulturne, sportske... Platforma se može koristiti i za nagradne igre, prodaju fan proizvoda, ulaznica i ostalih proizvoda i usluga koji uključuju interakciju sa korisnicima.

Mreža Portala – oglašavanje putem bannera

Mreža Portala je trenutno najjači medij na području Zapadne Hercegovine sa preko 40 000 jedinstvenih posjeta dnevno, te preko 120 000 učitanih stranica dnevno. Portali pokrivaju lokalnu tematiku kao što su novosti, politika, kultura, sport...

Ako želite privući posjete na Vašu web stranicu, proširiti koncept nastupa na internetu, zainteresirati buduće partnere, privući nove klijente - kontaktirajte nas što prije i postanite internet oglašivač. Pomoću novog medija interneta promoviramo Vaše proizvode i usluge direktno ciljanim korisnicima u njihove domove.


  Prednosti oglašavanja na Mreži Portala:
   
  sve je veći broj internet korisnika u Bosni i Hercegovini – trenutna brojka kreće se oko milijun korisnika, poglavito mlade dobi 14 – 35 godina
  cijena oglašavanja na internetu višestruko je niža od ostalih medija, pogotovo kad se u obzir uzme omjer troškova i isplativosti
  oglašavanje na portalima usmjereno je prema ciljanoj populaciji, koja želi kupovati Vaše proizvode
  internet je najbrži medij, pa je tako i reklamu moguće osmisliti i realizirati u najkraćem roku
  internet reklame (banneri) vrlo su fleksibilni, tako da ih možete izmijeniti u bilo kojem trenutku
  potencijalni kupci mogu se neograničeno informirati o vašim proizvodima i uslugama prije nego ih kupeTrenutno Vam nudimo oglašavanje na dvije pozicije na 10 lokalnih portala.
Pozicije su 468x60 na vrhu, te 300x150 (veličina i položaj ovisi o portalu).
Više o mreži i portalima koji su članovi možete saznati na www.mrezaportala.com.

 

Zatražite ponudu za usluge Mreže portala

Google AdWords oglašavanje

Google AdWords je kontekstualno ciljano oglašavanje, što znači da će se Vaš oglas pojaviti samo onda kada tražilica odnosno stranica sadrži isti ili sličan pojam kao i sadržaj Vašega oglasa.


  Prednosti Google AdWords oglašavanja:
   
  oglas se prikazuje u trenutku kada netko traži sličan ili isti proizvod koji Vi nudite
  oglas se prikazuje tamo gdje Vi želite, u vremenu u kojem Vi želite
  prikazivanje se ne naplaćuje - naplaćuje se tek ako korisnik klikne na oglas
  trošite dnevno ili mjesečno onoliko koliko Vi želite
  rezultate je moguće pratiti do najsitnijih detalja
  doseg je ogroman (Google Search Network i Google Display Network pokrivaju preko 80% internet korisnika u svijetu)
Princip rada:
  • definiranje kampanje (klijent nas upoznaje sa asortimanom usluga i proizvoda, opisom kupaca, ciljevima, financijskim mogućnostima...)
  • kreiranje kampanje
  • priprema oglasa i analiza ključnih riječi
  • praćenje i optimizacija kampanje
  • modificiranje kampanje
  • mjerenje učinka

 

Zatražite ponudu za Google AdWords oglašavanje