inVjenčanja - nova mobilna aplikacija

inVjenčanja je mobilna aplikacija namijenjena svima onima koji traže informacije o svadbenim salonima, salonima vjenčanica, bendovima, fotografima i ostalima koji se bave poslovima oko vjenčanja na području Hercegovine. Korisnici ove besplatne aplikacije mogu na jako jednostavan način saznati sve o uslugama za vjenčanja na području Hercegovine, a pružatelji usluga koriste aplikaciju kao jako dobar i jeftin marketinški alat.

Opširnije...

Noćni klub "Pink Panther" iz Mostara ima mobilnu aplikaciju

Noćni klub „Pink Panther“ u Mostaru je jedno od najpopularnijih mjesta za noćne izlaske u regiji, a svojim posjetiteljima nudi bogat zabavni sadržaj u ekskluzivnom ambijentu, uz brojna iznenađenja. Jedno od novijih iznenađenja iz ovog kluba je njihova mobilna aplikacija, koja nudi brojne pogodnosti za korisnike:

Opširnije...

Mobilne aplikacije za autosalone, restorane, kafiće i noćne klubove

Mobilne aplikacije su danas dio svakog poslovanja, bez obzira na veličinu vaše tvrtke, usluge ili proizvode koje nudite. Aplikacije su najbolji način kako da povežete svoje klijente sa svojim poslovanjem - oni ustvari djeluju kao podsjetnik da se vrate vašim uslugama ili proizvodima, a ujedno stvarate i nove klijente u procesu.

Opširnije...

Zahtjev za ponudu

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

ZOOM mobilna aplikacija - prva ove vrste u Hercegovini

Ponesite ZOOM sa sobom gdje god se nalazili i budite informirani u svakom trenutku - najnovije ponuda rabljenih auta uvezenih iz Europe dostupna je i putem vaših mobilnih telefona!

Opširnije...